Golddiggersugardaddy-party-GHHC-2020.jpg
 

Clubtenue

Sinds het seizoen 2010/2011 hebben we een nieuwe kledinglijn. Het dragen van het clubtenue tijdens door de KNHB vastgestelde wedstrijden en toernooien is verplicht.

De kleding is te bestellen via onze eigen 
webshop. In het clubhuis zijn pasmaten van de kleding beschikbaar zodat je van te voren kunt bepalen welke maat je nodig hebt. Je doet er verstandig aan om de kleding voordat je bestelt ook te passen, om teleurstelling te voorkomen. Naast het officiële (thuis)tenue kun je via de webshop ook allerhande andere clubkleding kopen, zoals een uit-/trainingstenue en trainingspak, maar ook diverse accessoires. Clubkousen, bitjes, ballen, tape en andere kleine artikelen zijn ook in het clubhuis te koop.

Voor reguliere hockeyartikelen vind je op de
homepage van de site tevens buttons die linken naar hockeygear, een zeer gerenommeerde webshop met superprijzen en superservice voor alle andere hockeybenodigdheden, zoals sticks en schoenen.

Belangrijk:
Wil je met je hele team een nieuw tenue of trainingspakken kopen of heb je daarvoor een sponsor gevonden, meld je dan bij: [email protected]. Het is niet toegestaan in teamverband andere trainingspakken te dragen dan de eigen Groningen-pakken!

De clubkleding is een geweldig platform voor bedrijven en andere geïnteresseerden om zich mee te kunnen uiten. Om teamsponsoring middels kleding inzichtelijker te maken zijn er kledingpakketten samengesteld.
Pakket A: wedstrijdtenue 15x voor € 1.250,=
Pakket B: wedstrijdtenue + trainingspakken 15x voor € 2.250,=
Pakket C: trainingspakken 15x voor € 1.200,=

Meer informatie over het sponsoren van een team middels een kledingpakket vindt u in het sponsorgedeelte elders op de site. Of vraag naar de mogelijkheden, via 
[email protected].

Gebruik logo:
We vinden het belangrijk dat we als vereniging uniformiteit uitstralen. Wil je als team naast het clubtenue kleding dragen die niet in onze webshop beschikbaar is (zoals bijvoorbeeld baseballjacks of hoodies), neem dan altijd contact op met [email protected]. In overleg kan worden bepaald hoe jullie ideeën het beste kunnen worden vormgegeven. Ook voor het gebruik van c.q. bedrukken met het clublogo op kleding kan de sponsorcommissie je verder helpen, ga zelf nooit aan de slag met het logo!

         

 

Hoofdsponsor

EvenementenVrijdag 28 februari - Themafeest Golddiggers en Sugardaddy's

Zondag 8 maart - ABN AMRO Super Sunday en huldiging zaalkampioenen

Zondag 22 maart - Super Sunday 

Zondag 29 maart - Zomertijd 

Vrijdag 3 april - Pubquiz

Zondag 5 april - Super Sunday 

Zaterdag 29 april - Super Jeugd Hockeydag 

Zondag 3 mei - Super Sunday 

Zondag 17 mei - Super Sunday Webshop