Golddiggersugardaddy-party-GHHC-2020.jpg
 
Algemeen

De Technische Staf stelt zich voor

Nieuws afbeelding 25-8

Technische Staf 2019-2020

De Technische Staf (TS) is verantwoordelijk voor alle hockeytechnische en –organisatorische zaken binnen de selectielijn van hockeyclub Groningen. Het gaat hierbij om de jongens- en meisjeslijn vanaf D tot en met A (D1/D2/C1/C2/B1/B2/A1) en daarnaast om Heren 1 en Dames 1.

Zo valt het aanstellen en begeleiden van trainers en coaches van de jeugdselectieteams en Heren 1 en Dames 1 hieronder. Daarnaast bepaalt de TS het topsporthockeybeleid en zorgt de commissie voor de samenstelling van juniorenselectieteams en het selectieproces van die tophockeyteams.

Wie zitten er in Technische Staf?

Er is een aantal wisselingen geweest in de TS. Julian Steen neemt per direct de rol van technisch manager op zich. Frouke van Laar volgt Machteld Hardick op als voorzitter en Margot Brouwer volgt Sonja Scholten op als coördinator van de jongenslijn. De samenstelling van de TS is nu als volgt:


Frouke van Laar, Voorzitter TS en verantwoordelijk dames 1 en heren 1Julian Steen, Technisch manager en hoofdcoach dames 1Carla van Veen, Coördinator, verantwoordelijk meisjeslijn (D1/D2/C1/C2/B1/B2/A1)Margot Brouwer, Coördinator, verantwoordelijk jongenslijn (D1/D2/C1/C2/B1/B2/A1)Angela Veeger, verantwoordelijk jongste jeugd en breedteteams jeugd.

Plannen en contact

Voor seizoen 2019/2020 heeft de vernieuwde TS verschillende ideeën. Denk aan coach de coach, de inzet van een sparringsgroep die kan helpen bij bijvoorbeeld het selectieproces gedurende het jaar en het verbeteren van verschillende zaken. We houden je van deze plannen op de hoogte.

Heb je vragen of opmerkingen dan kun je een mail sturen naar [email protected]. Frouke ontvangt je mail en zal zorgen voor de beantwoording. Uiteraard kun je ons ook altijd aanspreken op de club. Contactgegevens kun je vinden op de webpagina met commissies.

Met vriendelijke groet,

De Technische Staf

Julian Steen, Margot Brouwer, Carla van Veen, Angela Veeger & Frouke van Laar

Hoofdsponsor

EvenementenVrijdag 28 februari - Themafeest Golddiggers en Sugardaddy's

Zondag 8 maart - ABN AMRO Super Sunday en huldiging zaalkampioenen

Zondag 22 maart - Super Sunday 

Zondag 29 maart - Zomertijd 

Vrijdag 3 april - Pubquiz

Zondag 5 april - Super Sunday 

Zaterdag 29 april - Super Jeugd Hockeydag 

Zondag 3 mei - Super Sunday 

Zondag 17 mei - Super Sunday Webshop