Golddiggersugardaddy-party-GHHC-2020.jpg
 
Algemeen

De e-hockey'ers zijn begonnen (hulp gezocht)

Nieuws afbeelding 9-9

In dit nieuwe seizoen is er een team van 9 enthousiaste spelers begonnen bij GHHC Groningen. We hebben ze al welkom geheten op de club.

E-hockey is hockey in elektrische rolstoelen. E-hockey wordt altijd in de zaal gespeeld. Voor ons team is dat in Beatrixoord.

 

Het team traint elke vrijdag tussen 16.00u – 17.00u in Beatrixoord. Op 13 september komt OOG-TV langs om daar een rapportage over te maken, dus houd dat in de gaten.

Het team speelt competitie in de eerste klasse. De competitie bestaat elk jaar uit vijf wedstrijddagen in verschillende steden. Op 2 november wordt het seizoen geopend door ons team in Beatrixoord. Voor in de agenda dus!

 

Voor de zomer hebben we laten weten dat we vrijwilligers zoeken ter begeleiding van onze nieuwe e-hockey’ers. Geweldig dat er zich 6 scheidsrechters hebben aangemeld die daarvoor opgeleid gaan worden.

 

Maar we zoeken nog meer vrijwilligers:


We zijn nog steeds op zoek naar een manager en een trainer/coach. In het team is voldoende kennis aanwezig om nieuwkomers op weg te helpen, dus geen ervaring is geen bezwaar.

Voor de wedstrijddag op twee november hebben we vrijwilligers nodig voor de organisatie van de dag of met hand en spandiensten op de dag zelf.

 

Mocht je interesse hebben laat het dan weten en stuur een mail naar [email protected]  

Hoofdsponsor

EvenementenVrijdag 28 februari - Themafeest Golddiggers en Sugardaddy's

Zondag 8 maart - ABN AMRO Super Sunday en huldiging zaalkampioenen

Zondag 22 maart - Super Sunday 

Zondag 29 maart - Zomertijd 

Vrijdag 3 april - Pubquiz

Zondag 5 april - Super Sunday 

Zaterdag 29 april - Super Jeugd Hockeydag 

Zondag 3 mei - Super Sunday 

Zondag 17 mei - Super Sunday Webshop