Golddiggersugardaddy-party-GHHC-2020.jpg
 
Jeugd

Jeugdelftallen GHHC Groningen krijgen buddy

Nieuws afbeelding 11-9

De jeugdelftallen van GHHC Groningen krijgen een buddy. Dit is een topspeler uit Heren 1 of Dames 1 die er speciaal voor jouw team is. Het gaat om de 19 breedtehockeyelftallen (JD3, MD3-6, JC3-4, MC3-7, JB3, MB3-8).


Wat doet de buddy voor jou?


De buddy van jouw team komt in ieder geval twee keer per hockeyseizoen langs, bijvoorbeeld bij een training of wedstrijd. Hij of zij komt je aanmoedigen, maar geeft je ook tips en tricks om jouw hockeyskills verder te verbeteren. En je kunt echt veel leren van je buddy!


Wat kun je terugdoen?


De buddies vinden het natuurlijk geweldig als jij hen ook komt aanmoedigen tijdens de wedstrijden op zondag. Daar ben je maatjes voor!


Komt je buddy langs bij een training of wedstrijd? Vergeet dan niet een teamfoto met je buddy te maken! Mail 'm naar [email protected] en we plaatsen de foto op de social media van onze hockeyclub.


Weten wie jouw buddy wordt?

Op 22 september spelen Heren en Dames 1 allebei thuis en is de officiĆ«le opening van het seizoen tijdens de SuperSunday. Na de wedstrijd van Heren 1 trekken de buddies zelf lootjes om te bepalen welk team zij gaan helpen aankomend seizoen. Jij bent er toch zeker bij met je team? Kun je meteen kennismaken :) Hoofdsponsor

EvenementenVrijdag 28 februari - Themafeest Golddiggers en Sugardaddy's

Zondag 8 maart - ABN AMRO Super Sunday en huldiging zaalkampioenen

Zondag 22 maart - Super Sunday 

Zondag 29 maart - Zomertijd 

Vrijdag 3 april - Pubquiz

Zondag 5 april - Super Sunday 

Zaterdag 29 april - Super Jeugd Hockeydag 

Zondag 3 mei - Super Sunday 

Zondag 17 mei - Super Sunday Webshop