Clubhuis GHHC Haren kopse kant - kopie.jpg Clubhuis GHHC Haren.jpg GHHC Groningen - Dames 1 2020-2021.jpeg Strafcorner-header.jpg Teamfoto GHHC H1 2020 2021 header.jpg _2xs9109_buddies h1 en d1 â©eb2019.png _B9A0334 lr.jpg _B9A0502 lr.jpg _B9A0892 lr.jpg _B9A0926 lr.jpg _B9A0934 lr.jpg _B9A0978 lr.jpg _B9A0982 lr.jpg _B9A6576.jpg _B9A6592.jpg _b9a6976-1.jpg _B9A6999.jpg _B9A7257.jpg _p20171126-_B9A7386.jpg _Y20171126-_B9A7459.jpg _Z20171126-_B9A7340.jpg
 
Jeugd

Jeugdteams gaan weer trainen

Nieuws afbeelding 25-4

Het is zover! Vanaf aanstaande woensdag, 29 april, mogen onze jeugdteams vanaf Benjamins weer beginnen met trainen.

De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang. Met inachtneming van het NOC-NSF-protocol en het KNHB-protocol hebben we met elkaar een aantal richtlijnen opgesteld om een veilige omgeving te creëren. Zo hopen we er met elkaar voor te zorgen dat de club een veilige plek blijft om te trainen.De organisatie van de trainingen en de routing op het terrein zijn door de maatregelen anders dan we zijn gewend.

Met het opstarten van de hockeytrainingen is helaas nog geen sprake van herstart van het verenigingsleven, omdat het clubhuis gesloten blijft en we op dit moment ouders/verzorgers niet toe kunnen laten op het terrein.

Wat we wel kunnen bieden aan onze jeugdteams is de vertrouwde weg naar de club, je stick weer in je handen, weerzien met je teamgenoten en sporten in de buitenlucht. We kijken ernaar uit om elkaar weer te zien!

Bekijk hier het trainingsschema voor de komende periode.

Richtlijnen voor de trainingen na het advies van RIVM en de KNHB, lees dit samen met uw kind(eren) goed door.

Algemeen:

 • Kinderen met klachten van neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en of/koorts komen niet trainen.
 • Kinderen met gezinsleden of huisgenoten met klachten van neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts komen niet trainen.
 • Bij voorkeur kom je op de fiets, fiets niet in een groep maar kom alleen of samen met maximaal 1 teamgenoot.
 • Deelname aan de training is vrijwillig: als ouders niet willen dat hun kind komt trainen, dan respecteren wij deze keus.
 • De faciliteiten op Groningen blijven gesloten denk aan het clubhuis, kleedkamers, watertap enzovoort. Ga vooraf thuis nog naar de wc.
 • Was of desinfecteer je handen voor en na iedere training, dit doen de kinderen thuis.
 • Kinderen komen niet eerder dan tien minuten voor aanvang van de training op de club en gaan daarna direct naar huis.
Terrein:
 • Alleen de spelers, trainers en coördinatoren betreden het terrein. Het terrein is op dit moment niet opengesteld voor ouders of verzorgers.
 • Op het terrein is het eenrichtingverkeer: via het hekje bij het clubhuis lopen de kinderen het veld op. Via het hek bij de flats lopen de kinderen het veld af en gaan direct naar huis.
 • Op het terrein is er altijd een Corona verantwoordelijke aanwezig, zij zorgen ervoor dat de trainingsmaterialen aanwezig zijn op de velden. Na de trainingen zorgen zij ervoor dat de spullen worden schoongemaakt.

Speler/speelster:
 
 • Raken alleen hun eigen materiaal met hun handen zoals stick en bidon (die thuis gevuld is). Ballen worden alleen met je stick aangeraakt, alleen de trainer mag de ballen met zijn/haar handen vastpakken.
 • We trainen zonder hesjes, daarom vragen wij alle spelers die komen trainen om een donker en een licht shirt mee te nemen.
 • Het is verboden om te spugen of je neus leeg te snuiten op het veld.
 • Trainingsmaterialen (ballen en pionnen) worden alleen door de trainer aangeraakt.
 • Keepers mogen alleengebruik maken van hun eigen spullen, we lenen in deze tijd niks meer van elkaar. Keepers kunnen zich hiervoor melden bij Angela.
 • Kinderen tot en met 12 jaar (basisschoolleeftijd, tot en met de D-jeugd) kunnen onder begeleiding samen buiten sporten, zonder onderling rekening te houden met de 1,5 meter afstand.
 • Jongeren van 13 tot en met 18 jaar (C- tot en met A-jeugd) mogen onder begeleiding buiten sporten met elkaar, maar dan met 1,5 meter afstand ertussen.
Deze richtlijnen gelden tot nader order. Wij zijn afhankelijk van andere besluitvorming en maatregelen en ook door onze eigen evaluaties kunnen aanpassingen nodig zijn. Berichtgeving verloopt via de website, de clubapp en de teammanagers/coaches.

Over de Super4 en Funkey5 volgt binnenkort meer informatie. 

In geval van vragen kunt u contact opnemen met Anneke Fock, voorzitter Jeugdcommissie (06-11221164) .

Het bestuur van GHHC Groningen 

 

 

 

 


Hoofdsponsor

Evenementen

Augustus

September

 • 28 september - ALV
Webshop